Ірпінський дегенерат мельник знову дав хабаря суддям і звільнився з-під арешту

Ірпінський дегенерат мельник знову дав хабаря суддям і звільнився з-під арешту

мельник

Колишнього ректора Національного університету державної податкової служби України Петра Мельника звільнили з-під домашнього арешту. Про це йдеться в рішенні Печерського суду Київ від 9 жовтня, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Мельник був затриманий 27 липня 2013 при отриманні від двох громадян України хабарів у розмірі 40 тис. І 80 тис. грн за вступ їх родичів у вуз, яким він керував.

1 серпня 2013 р. Печерський райсуд Києва обрав Мельнику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 27 вересня включно. 7 серпня на Мельника наділи електронний браслет для відстеження його перебування. 9 серпня стало відомо, що Мельник втік з-під домашнього арешту, скинувши електронний браслет.

14 серпня 2013 Мельник був оголошений у міжнародний розшук, а 1 квітня 2014 він був затриманий після прибуття до Києва з Лондона.

28 травня Мельнику повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2,3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

Нагадаємо, Ірпінський міський суд 8 липня виправдав Петра Мельника.

Правда України

About the author

Vidkryti author

коментарі: