Олександра Кужель пожаліла Андрія Тетерука чи побиття не було

Олександра Кужель пожаліла Андрія Тетерука чи побиття не було

Кужель-Тетерук

Депутат Верховної Ради України (ВРУ) Олександра Кужель відкликала свою заяву з Генеральної прокуратури України проти народного депутата Андрія Тетерук. Про це з трибуни парламенту сказала депутат Ради з фракції “Батьківщина” Алена Шкрум.

Так, парламентарій зачитала звернення Кужель до нардепів. Сама постраждала кілька тижнів перебувала в лікарні зі струсом мозку.

“Я вважаю неприпустимим відволікати увагу і ресурси правоохоронних органів і прокуратури на розслідування вчинку цієї особи (Тетерук, – ред.) проти себе. Тому я відкликаю свою заяву про вчинення злочину з прокуратури. Я відкликаю свою заяву, надаючи право судити і оцінити єдиному судді , який усе бачить і якого неможливо обдурити – Богові, суддя праведний“, – процитувала Шкрум слова Кужель.

Нагадаємо, 5 листопада 2015 року в Раді сталася бійка між народними депутатами: Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові, в результаті чого у неї діагностували струс мозку. У свою чергу Тетерук заявляв, що його спровокували. Подія викликала бурхливу реакцію серед колег. Згодом інцидентом зайнялася Генеральна прокуратура України.

Крім того, в Раді піднімалося питання про відсторонення Тетерука на п’ять пленарних засідань з депутатського залу, але нардепи дану пропозицію не підтримали.

Правда України

The post Олександра Кужель пожаліла Андрія Тетерука чи побиття не було appeared first on ПРАВДА УКРАЇНИ.

About the author

Vidkryti author

коментарі: