Western NIS Enterprise Fund готовий оплатити твоє навчання у Гарварді або Стенфорді

Western NIS Enterprise Fund готовий оплатити твоє навчання у Гарварді або Стенфорді

usa-study

Урядовий фонд Western NIS Enterprise Fund заплатить до ста тисяч доларів тому, хто вступить до Гарварду або Стенфорду.

«Вступи до Гарварду – і тобі оплатять навчання»! Американський благодійний фонд пропонує щедрі стипендії українцям, які хочуть вчитися у найкращих бізнес-школах Сполучених Штатів. Усе, що потрібно зробити, – успішно скласти вступні іспити. Далі не доведеться перейматися тим, де дістати гроші – програма обіцяє покрити до 100% витрат на освіту. У фонді, створеному американським урядом, вважають інвестиції в людей – найперспективнішими.

«Американська освіта, безумовно, є однією з найліпших у світі. Ми вирішили обрати п’ятдесят найвищих американських шкіл, до яких можуть вступити українські студенти», – каже Ярослава Джонсон, президент Western NIS Enterprise Fund.

Зазвичай українські абітурієнти навіть не пробували подаватися до бізнес-шкіл у США, оскільки навчання там коштує до 100 тисяч доларів. Тому українці дуже мало представлені в американських вишах. Дипломи MBA отримує щонайбільше 10-15 студентів на рік. У фонді хочуть довести це число бодай до двох сотень, як у поляків чи турків. П’ятеро українців уже скористалися стипендіями фонду цього року. У 2016-му по вищу бізнес-освіту до США поїде 40 стипендіатів. Як кажуть у фонді, фінансових обмежень немає – навчання готові оплатити кожному, хто пройде до Єля чи Стенфорду.

«Це внесок Сполучених Штатів у побудову сучасної, відкритої до світу успішної України. Це частина нашої довгострокової стратегії з розвитку людського потенціалу вашої країни, перетворення її в конкурентну державу, – заявляє посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. – Тому ключова умова: після отримання освіти ви не зможете залишитися у Сполучених Штатах. Ми звичайно вітаємо внесок талановитих українців у нашу економіку, але суть цієї програми – що ви повертаєтеся додому і допомагаєте будувати вашу країну».

Правда України

About the author

Vidkryti author

коментарі: