Світовий обсяг інвестиційних угод на ринку нерухомості скоротився на 8%

Світовий обсяг інвестиційних угод на ринку нерухомості скоротився на 8%

neruhomist

Світовий обсяг інвестиційних угод на ринку нерухомості за 9 місяців 2016 року скоротився порівняно з аналогічним періодом минулого року на 8% – до 454 мільярдів доларів.

У третьому кварталі 2016 року обсяг інвестугод на світовому ринку нерухомості склав 163 мільярди доларів, що лише на 5% нижче, ніж за аналогічний період минулого року, і на 6% більше, ніж у другому кварталі поточного.

“Світовий ринок нерухомості в липні-вересні демонстрував хорошу динаміку, що дає підстави прогнозувати загальнорічний обсяг інвестиційних угод на рівні 610-630 мільярдів доларів”, – йдеться у ньому.

За прогнозом експертів компанії, ключовим показником стане поведінка основних ринків в четвертому кварталі, зокрема, на ринку Великобританії, який традиційно показує хорошу динаміку в кінці року.

“В результаті Brexit ринок нерухомості Великобританії протягом останніх місяців фіксує спад інвестиційної діяльності, і обсяг транзакцій вже скоротився приблизно на 30% в локальній валюті.

Проте деякі міжнародні інвестори скористалися корекцією цін і падінням курсу фунта для придбання активів у Лондоні. Протягом найближчих тижнів на ринок надійдуть нові пропозиції. Це стане новим важливим показником настрою інвесторів”, – йдеться в повідомленні.

Правда України

About the author

Vidkryti author

коментарі: