Ірина Геращенко пропонує заборонити в’їзд в Україну журналістам, які незаконно їздили в ОРДЛО

Ірина Геращенко пропонує заборонити в’їзд в Україну журналістам, які незаконно їздили в ОРДЛО

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко пропонує запровадити заборону на в’їзд до України журналістам, які поза встановленим порядком відвідували тимчасово окуповані території Донбасу. Про це вона написала у Facebook.

«Підтримую і поділяю позицію Держприкордонслужби, також висловлену колегою (не родичем) Антоном Геращенко про заборону на в’їзд в Україну тих журналістів, які протиправно відвідали окупований Крим. Та й ніякі це не журналісти, а пропагандисти», – зазначила вона.

«Але також вважаю, що заборона на в’їзд в Україну має бути введена і проти тих пропагандистів, які незаконно, не через КПВВ, а через неконтрольовані ділянки україно-російського кордону заїжджали на окупований Донбас», – додала Ірина Геращенко.

Вона закликала громадян допомогти Держприкордонслужбі скласти такі списки.

Народний депутат і радник керівника МВС Анон Геращенко на своїй сторінці у Facebook наголосив, що представники російських ЗМІ, які незаконно відвідали анексований Росією Крим і цим порушили українське законодавство, не будуть допущені на територію Української держави.

6 травня прикордонники не пустили в Україну акредитованого на «Євробачення» фотокореспондента МІА «Россия сегодня» Раміля Ситдикова. 7 травня прикордонники не пропустили в Україну двох журналісток з Росії, які їхали до Києва на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» – через відвідування ними окупованого Криму.

About the author

VidPolit author

коментарі: